Particulier
Particulier

Troeven voor particulieren

Meiboom voorziet verschillende individuele mogelijkheden om te bouwen. Op het moment dat er voldoende grote projecten in Meiboom zijn gerealiseerd worden er betaalbare kavels voorzien om zelf je droomhuis neer te zetten. Daarnaast kan je je als geïnteresseerde bewoner opgeven voor mogelijke nieuwbouwprojecten in de buurt. Zo maak je als eerste kans op een nieuwe woning in Meiboom.

Ook als je al in de buurt van Meiboom woont zal je betrokken worden bij de realisatie. We informeren je graag over de voortgang van het project via onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief hebben we ook oog voor de andere projecten die in de wijk en de verdere ontwikkeling van het Bospark.Onze aanpak

Meiboom zal stap voor stap worden ontwikkeld. In een eerste stap wordt er gepolst naar interesse om in Meiboom te wonen of te ontwikkelen. Op basis van deze interesse worden concrete projecten voorgesteld en is er ook meer duidelijkheid over de verschillende individuele bouwkavels die er in Meiboom zullen vrijkomen. Op dat moment kunnen contracten worden opgemaakt voor particuliere woningbouw. Wanneer je geïnteresseerd bent om niet zelf te bouwen ,maar wel in Meiboom te wonen zal je binnenkort op deze website je woonvoorkeuren kunnen achterlaten. Op basis van al deze antwoorden maken we woonprofielen op die de projectontwikkelaars helpen om projecten op maat te realiseren.

 

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen van Meiboom.

 

Blijf op de hoogte

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF


Ik ben:
 

Ik ga akkoord

Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken en te verbeteren.
Klik hier voor meer info.