Particulier
Particulier

Troeven voor particulieren

Meiboom zal stap voor stap ontwikkeld worden. Voor de eerste fase werden 3 projectontwikkelaars geselecteerd die elk een voorstel uitwerkten voor een 50-tal woningen. In Meiboom zal je een opmerkelijke mix terugvinden van verschillende woontypes, zoals grondgebonden woningen, gestapelde woningen in een kleiner bouwblok, woningen in een hogere toren met zicht over de bomen, ...

In Meiboom wordt volop ingezet op duurzaamheid. Zo zullen de woningen uit de eerste fase allemaal energiezuinige BEN-woningen zijn. De nodige warmte wordt opgewekt door geothermie (diepteboringen) in plaats van door verbranding van fossiele brandstoffen.

Delen is het nieuwe hebben. Collectiviteit is daarom zeker een van de troeven van Meiboom. Zo zijn er collectieve (fietsen)bergingen, collectieve multifunctionele binnen- en buitenruimtes, speelplekken voor de kinderen, ...Bovendien worden er 3 deelwagens voorzien voor de 150 wooneenheden.

Wonen in het groen wordt werkelijkheid in Meiboom. De woonvolumes staan losjes in het bos. Een stelsel van kleinschalige boswegen, fiets- en bospaden vormt de hoofdstructuur van de wijk. Bewoners kunnen zo genieten van voldoende rust en privacy midden in de natuur.

Ook de factor betaalbaar wonen is meegenomen in het verhaal. Zo worden onder andere een aantal woningen casco in de markt gezet.Onze aanpak

Meiboom zal stap voor stap worden ontwikkeld. Voor de eerste fase werden drie projectontwikkelaars geselecteerd die elk een 50-tal wooneenheden zullen bouwen. Zodra de ontwikkelaars beschikken over de nodige vergunningen zal hier meer informatie te vinden zijn over de verschillende invullingen, timing, en de verdere aanpak.

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF


Ik ben: