INFOMOMENT PROJECTONTWIKKELAARS 10 OKTOBER 2017 OM 15u

INFOMOMENT PROJECTONTWIKKELAARS 10 OKTOBER 2017 OM 15u

Als centrumstad vervult Genk een bovenlokale rol in het voorzien van huisvesting voor de Genkse burgers en voor de omliggende regio.  Het bestuur neemt hierin een actieve houding aan door eigen gronden op de markt te brengen. Vanaf 10 oktober lanceert de stad de vermarkting van de eerste fase van het project Meiboom

De stad wenst er samen met private partners een door groen omgeven woonbuurt te realiseren, met finaal plaats voor een 300-tal woongelegenheden.  Investeringen in een sporthal, kinderopvang en een nieuwe school zijn gepland.  Overige dagdagelijkse voorzieningen liggen op wandelafstand.   

De gronden worden met een kosteloos recht van opstal aangeboden aan professionele marktpartijen, die na reservatie van één of meerdere woonvelden gesprekken aangaan met de stad om tenslotte een realisatieovereenkomst af te sluiten met de stad. Geïnteresseerde ontwikkelaars kunnen zich, alleen of met een ontwerper, vanaf 10 oktober tot 15 november 2017 aanmelden via de website www.meiboomgenk.be of via mail naar info@meiboomgenk.be.   

Het stadsbestuur zal vrijblijvend het project en de procedure toelichten op dinsdag 10 oktober 2017 om 15u in C-mine te Genk. Aansluitend is er een kleine receptie en de mogelijkheid tot het bezoeken van de tentoonstelling ‘at homebuilding and living in community’, een thema dat een plaats krijgt binnen Meiboom.    

Uit praktische overwegingen vragen wij u voor 30 september in te schrijven voor dit infomoment via info@meiboomgenk.be met opgave van het aantal aanwezigen. Kan u niet aanwezig zijn, maar wil u toch geïnformeerd worden over het project, dan kan via info@meiboomgenk.be de presentatie opgevraagd worden.  Om opgenomen te worden in de verdere communicatie omtrent het project, kan u zich registreren via de website of via hetzelfde e-mailadres.  

Ik ga akkoord

Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken en te verbeteren.
Klik hier voor meer info.